Diensten

Wat we doen...

Met een kleinschalig team van verpleegkundigen, stuk voor stuk een kei zijn op hun vakgebied, biedt Homeclinic een breed palet aan thuiszorg aan. ‘Kwaliteit, individualiteit en continuïteit staan daarbij steeds centraal’, benadrukt Anouk. ‘We hebben bovendien voor Totaalzorg gekozen.’

Homeclinic werkt met speciaal op de patiënt afgestemde verzorgingsproducten. ‘Ons werkgebied bevindt zich in de regio Maasmechelen en Dilsen-Stokkem. We werken samen met alle zorgverzekeraars en bij vertoon van een geldig doktersvoorschrift, betaalt de zorgverzekeraar het bedrag rechtstreeks aan de thuisverpleging. Voor de patiënt een kostenloze zorg, kortom individuele thuiszorg op maat!’

Tolletzorg

Toiletzorg

Bent u door algemene achteruitgang of ziekte niet meer goed in staat zelf uw toiletzorg te doen, dan kunt u Homeclinic om hulp vragen.
Frequentie en tijdstip van verzorging bepalen we in goed overleg. Daarbij verzorgen wij onze patiënten altijd met hoogwaardige verzorgingsproducten, zoals waslotions en crèmes.

Paliatieve_zorgen

Paliatieve zorgen

Voor patiënten die ongeneeslijk ziek zijn en een beperkte levensverwachting hebben, staat bij Homeclinic een klein team van verpleegkundigen klaar. Homeclinic onderhoudt in deze moeilijke periode het contact met uw huisarts en met Pallion, zodat altijd de beste zorg in uw thuisomgeving kan worden gegarandeerd.

Wondzorg

Wondzorg

U kunt bij Homeclinic terecht voor verschillende type wondverzorging. Bijvoorbeeld postoperatieve wondzorg, openbeenwonden, doorligwonden en wonden veroorzaakt door kleine of grote ongelukken. Onze thuisverpleegkundigen nemen zelf de materialen en producten mee voor de voorgeschreven wondzorg.

Inspuitingen

Inspuitingen

Homeclinic voert alle door uw huisarts voorgeschreven inspuitingen uit, zoals pijnstilling, ontstekingsremmers, insuline-inspuitingen en vitaminetoedieningen.

Bejaardenzorg | Stomazorg | Blaassondes | Sondevoeding | Diabetesbegeleiding | Insulinetherapie | Bloedafnames | Intraveneuze toediening | Port-a-cath